Societatea noastră își începe activitatea în 1994, de accea putem spune că avem o bogată experiență atât în ceea ce privește produsele finite pe care le oferim spre vâzare cât și a materialelor de tapițerie promovate de noi.

Am ales cu grijă furnizorii de materii prime pentru ca produsele noastre să fie durabile,  cu un aspect cât mai atractiv în pas cu tendințele actuale, care să ofere bucurie si satisfacție atunci cand vor ajunge la dumneavoastră.

Oferim produse într-o gama variata de materiale, țesaturi și culori care încurajează personalizarea spatiilor de interior și exterior, în funcție de personalitatea și dorințele clienților.

Venim în întâmpinarea cerintelor dumneavoastră și vom face combinatiile de materiale și culori așa cum  le doriți.

În selecția materialelor de tapițerie oferite spre vânzare, atât cele auto cât și a celor pentru tapițerie  de interior sau exterior, am ținut cont de calitate, durabilitate și tendințele actuale.

Punem un accent deosebit pe interacțiunea cu clienții nostrii pentru a înțelege  nevoile lor, în așa fel încât la terminarea lucrării, sa avem un cumpărător mulțumit!

X